å blogge for Asiaspesialisten

Vi liker å blogge for Asiaspesialisten og hvem de er kan dere lese litt om her:

Asiaspesialisten AS er et reise- og inspirasjonsbyrå som har tilbudt skreddersydde reiser til Sørøst Asia siden 2012. De har hovedkontor i Tønsberg og Thailand, hvor et team med sterk kompetanse jobber for å gjøre ferien din minneverdig. Asiaspesialisten er under en relanseringsperiode hvor de ønsker å ta reisegleden, nysgjerrigheten og individualiteten inn i reiselivsbransjen, og ha et større fokus på reiseinspirasjon- og reisetips. Det er viktig for Asiaspesialisten å fokusere på bærekraftig og grønn reise, og spesielt opplevelser som gir tilbake til lokalsamfunnet slik at de får investert i natur- og dyrevern.

Asiaspesialisten ønsker å skape en bloggplattform som samler norske og internasjonale reiselivsbloggere, da de mener at dette er noe som mangler per dags dato. Her skal reiselivsbloggere få muligheten til å gjøre det de elsker: skrive om sine reiser, gi reisetips- og reiseinspirasjon. De har valgt å bruke reiselivsbloggere grunnet en manglende samlet plattform, og føler at disse bloggerne ofte blir oversett i kontrast med livsstil- og motebloggere. Asiaspesialisten mener at reisebyråer og reiselivsbloggere må jobbe sammen for å utfordre dagens reiseliv – for sammen er vi sterkere!

Det å nå få lov til å være influencere for Asiaspesialisten er vi stolte av. Vi gleder oss veldig til å fortelle og vise dere våres opplevelser.

Hvorfor vi setter veldig stor pris på Asiaspesialisten er for de virkelig vil hjelpe til med alt. Du booker ikke bare en reise men du kan spørre om hjelp til alt. Trenger du visum, ta kontakt med de. Ingen spørsmål er for dumme. De ønsker å være den venninna eller kompisen du spør om råd.  Vi er også veldig glad for at de fokuserer på bærekraftig grønn reise og hvor de faktisk gir tilbake til lokalsamfunnet. For det er noe vi også brenner for.

Vi har tidligere ikke reist så mye i Asia, bortsett fra at vi har vært i Thailand ett par ganger. Vi gleder oss til å oppleve mer av Asia som vi lenge har drømt om.

Vi har gjennom våre tidligere reiser fått mange nye venner, lokale som turister.Vi har ett motto som vi bruker og det er at når vi kommer til ett nytt land/sted oppfører vi oss som gjester og ter oss ikke som konger.

Vi lover dere at vi vil være ærlige og oppriktige i våre reisebrev. Vi vil skrive om det som er både bra og evt mindre bra/dårlig.

Håper vi i fremtiden kan bidra med en smakebit av hva dere kan oppleve med Asiaspesialisten gjennom våre reisebrev.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close