Villa Ca – Vietnam

Da har vi kommet frem ( etter 29 timer fra vi reiste hjemmefra )og kan starte på et nytt og spennende eventyr. Første hilsen er fra den flotte villa’n vi har leid oss her nede. Vi befinner oss i en fiskelandsby sammen med lokalbefolkningen ca 3 km utenfor Hoi An by . vi har valgt og bruke tråsykler som fremkomstmiddel på dagtid mens vi er her . Huset ligger helt inntil elva Thu bon river.

Huseieren møtte oss når vi kom og sørget samtidig for at vi fikk mat og drikke etter reisen

Villaen består av 2 etg hvor det i første etg er soverom, bad og en stor walk- in closet og ett fint utekjøkken. Utenfor er det ett stort opplyst basseng og en beplanting rundt bassenget og ellers i hagen som også er opplyst på kveldstid. Ved bassenget er det 4 solstoler og to parasoller.

2.etg består av ett soverom, bad og en stor walk-in closet. Utenfor finner du en stor flott terrasse der du kan sitte i hagemøblene og titte på tv om du ønsker. Det er også to henge stoler der som er fine å sitte i mens man ser på utsikten ut mot elva. Det er høyt under taket i 2 etg og det er flott laget. Legg merke til glassvinduet i taket på soverommet.

Her blir man virkelig skjemt bort. De kommer å lager frokost til oss hver morgen og vi kan velge mellom amerikansk eller vietnamesisk. Vi velger vietnamesisk frokost og det smaker helt ypperlig . Jammen tar de oppvasken før de går også.

Under samme tiden som frokosten lages er også gartneren her og passer på at både basseng og hage er velstelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close